Átadás más rendszerek felé

Módosítva ekkor Mon, 5 Jún, 2023 ekkor: 1:24 DU

A modul segítségével lehetőséget biztosítunk a nem a Kulcs-Soft Nyrt. által fejlesztett könyvelő programokhoz tartozó feladási fájlok elkészítésére.  

A modul indítása a programon belül a Karbantartás/Főkönyvi feladás/Átadás más rendszerek felé menüpontból  indítható el. A funkció kiválasztása után,  - a bérprogram bezárása nélkül –  egy új alkalmazás nyílik meg, amely lehetővé teszi az adatátadást a választott külső könyvelőprogram felé.


A menüpont indítása után az alábbi ablak jelenik meg:


Itt adható meg, hogy mely cég adatait, mely hónapra vonatkozóan szeretnék átadni a főkönyvi rendszer felé. Az Adatgyűjtés indítása gomb megnyomásával végezhetjük el a könyvelési tételek készítését. A művelet sikerességéről a Státusz mező értéke ad majd információt. A sikeres gyűjtés után a Tovább gomb választásával a Főkönyvi feladás lista ablakra jutunk.

Ezen az ablakon van lehetőségünk kiválasztani, hogy mely külső rendszer felé szeretnénk a már előre paraméterezett bérrel összefüggő könyvelési tételeinket feladni. 


A file készítés előtt lehetőség van a tételek megtekintésére, illetve listázására is. Az ablak bal alján található egy Excel export és egy nyomtatás gomb erre a célra.

A feladási file létrehozását a Feladás file készítése segítségével végezhetjük el.

Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot
CAPTCHA hitelesítés szükséges.

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani