Csoportos hóközi számfejtés, fizetési jegyzék valamint utalás szűrőablakokon a számfejtés sorszámának intervallumra történő megadási lehetősége

Módosítva ekkor Thu, 28 Dec, 2023 ekkor: 3:38 DU


Kulcs-Bér Kompakt, Standard, Prémium, Európa verzióban elérhető funkció

Az Elszámolás/Csoportos számfejtések/Hóközi jövedelem csoportos számfejtése pontban lehetőséget biztosítunk arra, hogy egyszerre több, eltérő sorszámon rögzített jövedelemtétel számfejtése is elkészíthető legyen. Az eltérő hóközi sorszámú jövedelmek – ugyanazon jogviszonyon belül is – a korábbiakban biztosított módon, hóközi sorszámonként külön számfejtésbe kerülnek.

A hóközi számfejtési sorszám intervallumot a szűrőablakon kell megadni:

                    Kép11

Amennyiben a szűrőablakon olyan jogviszony is kiválasztásra került, amelyben nem került rögzítésre a jogviszonyos Jövedelmek, juttatások képernyő Egyéb jövedelmek táblarészében a megadott Hóközi számfejtés sorszám intervallum során megadott feltételnek megfelelő sorszámú hóközi számfejtendő jövedelem, úgy a program ennek kapcsán üzenetet jelenít meg, amely a részletek megtekinthetőségét is biztosítja:

                            Kép12

A Tovább gombra kattintva a csoportos számfejtés a szokásos módon elkészül. Amennyiben több napos intervallum került beállításra, akkor a csoportos számfejtés listában megjelenik egy új „Időszak” oszlop, ami a számfejtés sorszámát tartalmazza.

                            Kép13

A hóközi számfejtési sorszám intervallumra történő megadási lehetőségét jelen verziónktól kezdődően az Elszámolás/Hóközi fizetési jegyzék, valamint az Elszámolás/Utalások kezelése/Utalások pont szűrőablakain is biztosítjuk:

                                            Hóközi intervallum1

                                            Hóközi intervallum2

 

Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot
CAPTCHA hitelesítés szükséges.

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani