SZOCHO kedvezmények listázása

Módosítva ekkor Mon, 24 Ápr, 2023 ekkor: 12:26 DU

Hogyan lehet kilistázni, hogy egy adott időszakra mennyi  SZOCHO kedvezményt érvényesített a cég?

Amennyiben arra vagyunk kíváncsiak, hogy egy adott időszakra mennyi SZOCHO kedvezményt vett igénybe a cég, az alábbi listák segítségével tudjuk kinyerni.

Az egyik lehetőség az Analitikus lekérdezés, melyet az „Adatszolgáltatások” opcióból érhetünk el.


A másik lehetőség pedig az Adatszolgáltatások / Tételes analitika


A két lista hasonlóképpen működik.  A listák lekérése előtt – a program többi listájához hasonlóan – különböző szűrési feltételeket  adhatunk meg.  A szűrő ablak bal felső sarkában beállíthatjuk, hogy mely időszakra szeretnénk lekérni a kedvezmény összegét.


 

A szűrőablak középső részén lehetőségünk van jövedelem jogcímek, járulékok, levonási jogcímek, adó/adóalap kedvezmények, és SZOCHO kedvezmények beállítására. Az imént felsorolt mezők tartalmazzák az összes program által érvényesíthető kedvezményt, az összes jövedelem és levonási  jogcímet. A megfelelő paraméterek kiválasztása után dolgozónként külön soron jeleníti meg a program a szűrő ablakon bejelölt feltételeknek megfelelő adatokat.  A táblázat alján az összesen mező is megtekinthető.

Az így lekért információs listán szereplő oszlopok használatával külön nyomtatási sémát is létrehozhatunk, amely tartalmát szabadon alakíthatjuk.




Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot
CAPTCHA hitelesítés szükséges.

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani