Kulcs-Bér 2021. augusztus (v2658)

Módosítva ekkor Wed, 24 Júl ekkor: 2:57 DU


Megjelenési dátum: 2021. július 29.

A frissítő verzió telepítése előtt mindenképpen készítsenek adatbázismentést!

Javítás

1. Hibás munkaidő keret óraszám számítás ágazatspecifikus munkaszüneti nap alkalmazása esetén

Javítás



 

Hibás munkaidő keret óraszám számítás ágazatspecifikus munkaszüneti nap alkalmazása esetén

Kulcs-Bér Kompakt, Prémium, Európa verzióban elérhető funkció

Amennyiben munkaidő keretben foglalkoztatott munkavállaló munkarendjében jelölve volt egy ágazatspecifikus munkanap (Semmelweis nap, Köztisztviselők napja, vagy Szociális dolgozók napja), a program nem vonta le a munkaidő keret óraszámból a munkaszüneti nap óraszámát:

Az új verzió telepítése utána a program helyesen számolja az óraszámot új munkaidő keret sor rögzítésekor, illetve a már meglevő módosításakor.

Ágazatspecifikus munkaszüneti nappal érintett munkaidőkeretek óraszámait újra lehet számíttatni a programban. Ehhez új menüpont készült a Karbantartás menüpont alatt, melynek segítségével le lehet gyűjteni a javítandó munkaidő kereteket:

A legyűjtésben azok a munkaidőkeretek jelennek meg, melyek időszaka magába foglalja 2021.07.01-t, és a jogviszonyhoz ezen a napon olyan munkarend tartozik, amelyhez  a Semmelweis nap/Köztisztviselők napja van jelölve. A listában az eredeti és az újraszámolt óraszám is megjelenik.

A műveletek csak a kijelölt sorokra hajtódnak végre.

Ha van júliusra, vagy későbbi hónapra számfejtés, akkor az óraszám nem módosítható. Ebben az esetben törölni kell a számfejtést, elvégzeni a módosítást, majd újra elvégezni a számfejtést.

Kérjük, amennyiben Önök 2021. július hónapra vonatkozóan készítettek számfejtést olyan jogviszonyra, amelyhez július 1-t tartalmazó munkaidő keret tartozik, és amelyhez rendelt munkarendben jelölve van a Semmelweis nap/Köztisztviselők napja, ellenőrizzék, és szükség esetén, a munkaidő keret óraszám javítása után ismételjék meg a számfejtést.

 

 

Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot
CAPTCHA hitelesítés szükséges.

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani