Táppénz számfejtés indításakor figyelmeztető üzenetet küld a program, ha a Dolgozó adatai/Munkaügyi alapadatok/Előző munkahelyek pontban nem került rögzítésre előző munkahely

Módosítva ekkor Wed, 27 Dec, 2023 ekkor: 2:15 DU

Kulcs-Bér Kompakt, Prémium, Európa verzióban elérhető funkció

Táppénz számfejtés indításakor megvizsgálja a program, hogy a jogviszony kezdete korábbi-e, mint a tárgyévi programhasználat kezdő hónapja. Ha igen, akkor az alábbi vizsgálatokra kerül sor:

1.

Rögzítésre került-e a Dolgozó adatai/Munkaügyi alapadatok/Előző munkahelyek pontban bármilyen típusú munkahely. Ha nem, akkor figyelmeztető üzenetet küld a program:

                                            Kép4

2.

Ha a „Normál” típusú munkahely rögzítésre került, akkor megvizsgálja a program, hogy a Dolgozó adatai/Munkaügyi alapadatok/Előző munkahelyek pontban van-e rögzítve „Jelenlegi munkahely” típusú munkahely. Ha nem, akkor figyelmeztető üzenetet küld a program:

                                            Kép5

Ha a „Jelenlegi munkahely” típusú munkahely rögzítésre került, akkor megvizsgálja a program, hogy a Dolgozó adatai/Munkaügyi alapadatok/Előző munkahelyek pontban rögzítésre kerültek-e a rendszeres jövedelmek. Ha nem, akkor figyelmeztető üzenetet küld a program:

                                            Kép6

Felhívjuk figyelmüket, hogy e figyelmeztető üzenetek bármelyikének megjelenése esetén a helyes EB ellátás megállapítása érdekében pótolják a hiányos alapadat rögzítést!

 

Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot
CAPTCHA hitelesítés szükséges.

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani