Kulcs-Bér Európa: szabadság lista nyelvesítése

Módosítva ekkor Wed, 27 Dec, 2023 ekkor: 12:56 DU

Kulcs-Bér  Európa verzióval vagy Idegen nyelv modullal rendelkező ügyfeleink számára elérhető funkció

Elkészült és jelen verziónkban már elérhető a Nyomtatványok/Munkaügyi/Szabadságlista menüpontban elkészíthető Szabadságlista és Szabadság értesítő angol és német nyelvű változata.

Ahogy a már jelenleg is az idegen nyelvű nyomtatható nyomtatványok esetében, a nyomtatás előtt megjelenő szűrőablakon három opció segítségével lehet angol vagy német nyelven nyomtatni a Szabadságlistát.

Kép6

A „Nyomtatvány nyelve” opció segítségével, a szűrési feltételeknek megfelelő összes jogviszonyra az itt megadott nyelven fog megjelenni a Szabadságlista vagy a Szabadság értesítő.

Amennyiben itt a „Dolgozóhoz választott nyelv”-et választjuk, a lista minden jogviszonyra a Személyi adatok alatt, a „Dolgozóhoz választott nyelv” mezőben megadott nyelven készül el.

Kép7

Ebben az esetben a lista készítése csak a „Dolgozónként külön lapra” opció jelölésével lehetséges, ellenkező esetben a program hibaüzenetet küld.

Kép8

A „Dolgozóhoz választott nyelv” opció segítségével azokra a jogviszonyokra tudunk szűrni, amelyekhez tartozó dolgozók Személyi adataihoz megadott nyelvvel egyező nyelvet választunk itt.

Kép9

 

Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot
CAPTCHA hitelesítés szükséges.

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani