Visszamenőleges béremelés automatikus elszámolása

Módosítva ekkor Wed, 26 Ápr, 2023 ekkor: 10:38 DE

Prémium verzióban elérhető funkció

Programunk új verziójában lehetőség nyílik visszamenőleges béremelések automatikus elszámolására. Mindezt a következő fejlesztések biztosítják:

1., A Dolgozó adatai/Jogviszonyok/Bérügyi adatok/Jövedelmek, juttatások pont kiegészült egy „Visszamenőleges béremelés” feliratú új nyomógombbal:


A gombra kattintva a következő ablak jelenik meg:


Fontos tudni, hogy a képernyő alsó, „Visszamenőleges béremelés időszakok” szekciójába kell a visszamenőleges béremelés kezdő hatályát, az alapbér típusát, valamint a visszamenőleges béremelés elszámolásának hónapját rögzíteni. Csak ebben az esetben kerül sor az automatikus elszámolásra!

2. Visszamenőleges béremelés számfejtése

Ha a historikus törzsbér adatainál, a számfejtésre kerülő hónapra van rögzítve visszamenőleges béremelés, akkor az automatikusan kiszámításra kerül.

  • a visszamenőleges béremelésből adódó törzsbér különbözet „Béremelés visszamenőleges időszakra” megnevezésű egyéb jövedelemként jelenik meg. A megjegyzés rovatba az „Automatikus vissz.bér.em.” szöveg kerül
  • a visszamenőleges béremelésből adódó egyéb jövedelem különbözetek ugyanolyan megnevezéssel jelennek meg, mint az eredeti jövedelem, azzal a különbséggel, hogy a megjegyzés rovatukba az „Automatikus vissz.bér.em.” szöveg kerül


Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot
CAPTCHA hitelesítés szükséges.

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani