Béren kívüli és egyes meghatározott juttatások kifizetési napjának megadása

Módosítva ekkor Wed, 7 Jún, 2023 ekkor: 9:54 DE

A Beállítások/Számfejtés beállításai pontban külön lehet jelölni a béren kívüli és egyes meghatározott juttatások kifizetésének napját, a tárgyhavi bérfizetési nap dátummezőjétől elkülönítetten külön mezőben – a tárgyhavi bérfizetési naptól eltérő dátummal is –.


Ha a béren kívüli és/vagy egyes meghatározott juttatások hóvégi számfejtéssel kerülnek elszámolásra és a számfejtési beállításoknál a „Béren kívüli és egyes meghatározott juttatások juttatásának napja” mező adata 0-ál nagyobb, de 11-nél kisebb érték, vagy az adott juttatásnál a kifizetés dátuma a tárgyhónapot követő időszak, akkor a juttatáshoz kapcsolódó munkáltatói közterhek a nyomtatványokon (bérösszesítők, fizetési jegyzékek), a közteher-utalás pontban és a 08 adatszolgáltatáson a következő hónap adatainál jelennek meg.

Jelen verziónktól nem csak cégszinten, hanem béren kívüli juttatásonként akár külön külön is megadható a kifizetés napja. Az új funkció aktiválásához a Beállítások/Számfejtési beállítások opcióban jelölni kell az „egyéb jövedelmeknél eltérő fizetési nap beállításának lehetőségét”.


A funkció aktiválását követően a dolgozó jogviszonyán belül, a Jövedelem juttatások szekció egyéb jövedelemmel történő bővítése során lehetőség nyílik a Beállítás menüben található naptól eltérő kifizetési dátumot megadni.


Jövedelem juttatások




Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot
CAPTCHA hitelesítés szükséges.

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani