Letiltások,levonások utalása

Módosítva ekkor Thu, 20 Ápr, 2023 ekkor: 3:50 DU

A Kulcs-Bér Kompakt és Prémium verziójában  a munkabér, közterhek, és SZÉP kártya (ez utóbbi csak Prémiumban) utalása mellett a munkavállalói letiltások,levonások utalása is megoldott.

Annak érdekében, hogy a program által biztosított automatikus utalás helyesen történjen, célszerű a dolgozón belül található Személyi adatok/Bank opcióban a letiltás/levonás kedvezményezettjének bankszámla adatait is megadni. Ahhoz, hogy meg tudjuk különböztetni, melyik számlaszám kihez tartozik, használjuk a „megjegyzés” mezőt, illetve lehetőség van megjelölni az alapértelmezett számlaszámot is.

Abban az esetben ha a dolgozó jövedelméből letiltást, levonást kell érvényesíteni, melynek teljesítése banki utalással történik, a Jogviszonyok/Bérügyi adatok/Letiltások opcióban állítható be, hogy ki a kedvezményezett, illetve kiválasztható a kedvezményezett bankszámlaszáma, melyre a letiltás összege utalásra kerül.


letiltas

A hóvégi/hóközi/heti vagy kilépő számfejtés után az Elszámolások/Utalások opcióban végezhető el akár a fizikai utalási fájl elkészítése.

Fontos:

Abban az esetben ha például ugyan azon kedvezményezett van beállítva több munkavállaló letiltásához is, és az utalási folyamatot lehetővé tévő ablakon bejelölik a számlaszámok összevonását, problémát okozhat a letiltással terhelt dolgozó személye. Kérjük, ebben az esetben különös figyelemmel használják az opciót!


Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot
CAPTCHA hitelesítés szükséges.

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani