Főkönyvi listák

Módosítva ekkor Thu, 8 Jún, 2023 ekkor: 1:45 DU

Az elkészített órafelosztásokról különböző nyomtatványokat tudunk lekérdezni, a főkönyvi feladás ellenőrzésének megkönnyítéséhez, valamint a szükséges kimutatások kinyeréséhez az „Adatszolgáltatás/Főkönyvi listák” menüpontban.


A „Főkönyvi felosztás” menüpont kiválasztásával a megjelenő képernyőn különböző szűrési feltételek adhatók meg, hogy mely munkaszámra, részlegszámra, projektre, vagy másodlagos főkönyvi számra szeretnénk lekérni a kiválasztott nyomtatványt. Ebben a menüpontban négy különböző nyomtatvány nyerhető ki a programból:


A „Dolgozónkénti lista” tételesen felsorolja a dolgozók havi munkaidő valamint jövedelem adatait munkaszámra, részlegszámra, projektre, valamint másodlagos főkönyvi számra összesítve.

(Minta nyomtatványok a cikk alján csatolva.)

Az „Összesítés jövedelemre” lehetőség kiválasztásával egy olyan nyomtatványt tudunk előállítani, amely az egyes jövedelem jogcímek megoszlását mutatja az egyes munkaszámokon, részlegszámokon, projekteken, valamint másodlagos főkönyvi bontásban.

A „Felosztásonkénti lista” munkaszámra, részlegszámra, projektre valamint másodlagos főkönyvi számra összesítve jeleníti meg a dolgozók részére fizetet jövedelmeket.

Az „Összesítés felosztása” nyomtatvány a kijelölt dolgozók összesített jövedelem adatainak megbontása látható munkaszámra, részlegszámra, projektre, illetve másodlagos főkönyvi számlára.



A „Főkönyvi listák” menüpontban található „Főkönyvi felosztás ellenőrző” elnevezésű nyomtatvány tartalmazza azon dolgozók névsorát, valamint jövedelem felosztási adatait akinek a jövedelem nem-, vagy csak részben került felosztásra.

Hasznosnak találta a cikket?

Nagyszerű!

Köszönjük visszajelzését

Sajnáljuk, hogy nem tudtunk segíteni

Köszönjük visszajelzését

Tudassa velünk hogyan javíthatnák ezen a cikken!

Válasszon ki legalább egy okot
CAPTCHA hitelesítés szükséges.

Visszajelzés elküldve

Köszönjük közreműködését és megpróbljuk a cikket kijavítani